ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید، این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی فرانسه بستگی به تصمیم سفارت فرانسه و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای فرانسه، سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای فرانسه مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.