ویزای شنگن (شینگن)

مـدارک مــورد نیاز اخـذ ویـزای شینگن

اطلاعات و مدارک مورد نیاز کارشناسان این شرکت جهت بررسی شرایط متقاضی اخـذ ویـزا:

صفحه اول پاسپورت, مدارک اشتغال, اسناد ملکی, حسابهای بانکی, وضعیت تأهل, فرزند, تحصیلات, بیمه, تاریخ مسافرت, اقدامات قبلی جهت اخذ ویزا, سابقه سفرهای خارج از کشور, آدرس ایمیل, شماره تلفن و موبایل …

توجه اصل, کپی و ترجمه کلیه اسناد و مدارک اعم از بانکی, ملکی و … همچنان در اختیار شخص مسافر و متقاضی اخذ ویـزا بوده و پس از کنترل توسط کنسول ویـزا در سفارت, اصل اسناد و مدارک به وی مسترد میگردد.

کـشورهای عـضـو پـیمان ویـزای شـینگن
آلـمـان , فـرانـسـه , ایتـالیـا , اسپـانیـا , پـرتقـال , هـلنـد , بـلـژیـک , لـوکـزامـبـورگ , سـوئـد , نـروژ , فـنـلانـد , دانـمـارک , لـیـتـوانـی , لـتـونـی , لـهـستـان , مـجـارستـان , اتـریـش , اسـتـونـی , اسـلـواکـی , اسـلـوانـی , چـک , ایسـلنـد , مـالـت , یـونـان , قـبـرس , رومـانـی , سـوئـیـس , کرواسی, لـیخـتـن اشـتایـن, مـونـاکـو, واتـیکان
ویـزای شینگن – اطلاعات ویـزای شنگن
ویـزای شینـگن Schengen Visa مخصوص اشخاصی است که قصد ورود به کشورهای محدوده شینـگن را دارند و اتباع کشورهایی غیر از کشورهای مذکور هستند.

اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از کشورهایی چون بولیوی، کلمبیا، پرو …) و اتباع کشورهای ژاپن, کره جنوبی, استرالیا, نیـوزیلند و مالزی نیازی به اخذ ویـزای شینگن ندارند و می توانند تا مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورها عضو شینگن وارد و یا خارج شوند.

ویـزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است, یکی تاریخ اعتبار ویـزا و دیگری روزهای مجاز استفاده از ویـزای شینگن که حداکثر تا ۹۰ روز است. با اتمام تاریخ اعتبار, ویـزای شما باطل تلقی می گردد. تعداد دفعـات ورود شما به وسیله کد مخصوص مشخص می شود این کد می تواند ۲,۱  یا بیشتر باشد.

ویـزای شینگن با کد شماره ۱ = Single ( یک بار ورود ) یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروج از منطقه شینگن, ویـزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

ویـزای شینگن با کد شماره ۲ = Double (دو بار ورود ) و ارقام بالاتر یعنی به تعداد دفعاتی که در ویـزا مشخص شده می  توانید به کشورهای عضو این پیمان وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود, ویـزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

ویـزای شینگن با کد مکرر = Multiple ( ورود مکرر ) به معنی ورود و خروج نامحدود در مدت اعتبار ویـزا است.
ویـزای شینگن – انواع ویزای شنگن:
ویزای شینگن نوع A (ویزای ترانزیت): مسافر می تواند فقط در یکی از فرودگاههای منطقه نسبت به تعویض پرواز خود جهت ادامه مسیر اقدام نماید و حق خروج از فرودگاه را ندارد .

ویزای شینگن نوع B (ویزای ترانزیت): مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از کشورهای عضو پیمان عبور نماید تا از طریق مسافرت زمینی خود را به کشور دیگری خارج از شنگن برساند.

ویزای شینگن نوع C (ویزای توریستی): توریستهای خارجی و همینطور اکثر متقاضیان ایرانی با این نوع ویزا وارد کشورها عضو  پیمان شینگن می شوند.

ویزای شینگن نوع D (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شینگن وارد و از آن خارج شوند.
با داشتن ویزای شینگن میتوانید حداکثر۹۰ روز (در صورت ضرورت و با ارائه مدارک برای حداکثر یکسال) در محدوده کشورهای عضو پیمان اقامت نمایید و اگر خواهان مدت زمان بیشتری هستید در این صورت باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت مربوطه پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.